Cart0Item(s)

Nu ai niciun produs in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

PRO

   

6 Produs(e)

 1. Amino EAC
  Nou

  Amino EAC

  AMINO EAC nu asigură un surplus de energie, ci se concentrează pe ceea ce este cel mai important: aminoacizii esenţiali. Acesta este motivul pentru care AMINO EAC este în mod special potrivit pentru sportivii care preferă un aport de proteine ţintit şi limitat, fără calorii în plus.

  152,00 RON
 2. Protein 50 Bar
  Nou

  Protein 50 Bar

  PROTEIN 50 BAR este un baton multi proteic care combină 5 surse de proteine. Datorită conţinutului său proteic ridicat (35g de proteine/baton) poate înlocui cu succes un shake de proteine şi este foarte practic de luat la drum.

 3. AMiNO 12500
  Nou

  AMiNO 12500

  AMINO 12500 este un supliment alimentar lichid, bazat pe proteine hidrolizate din zer în combinaţie cu aminoacizi în formă liberă : L-ornitină, L-arginină şi L-glicină.

  9,00 RON
 4. Red Beet Vinitrox
  Nou

  Red Beet Vinitrox

  RED BEET VINITROX se bazează pe un concentrat standardizat din suc de sfeclă roşie precum şi pe un extract de tomate brevetat, pentru a livra nitraţi, polifenoli şi proteine speciale. Acest lucru creşte producţia de oxid nitric şi îmbunătăţeşte fluxul sanguin datorită extractului din tomate.

  16,00 RON
 5. BCAA Instant
  Nou

  BCAA Instant

  SPONSER Sport Food oferă cei 3 aminoacizi BCAA în proporţie de 3:1:1 sub formă de pudră instant. BCAA INSTANT poate fi utilizat pentru îmbogăţirea băuturilor sportive, a shake-urilor de proteine sau a produselor de regenerare.

  115,00 RON
 6. L-Glutamine 100% Pure
  Nou

  L-Glutamine 100% Pure

  L-GLUTAMINE PURE este un supliment alimentar cu 100% L-glutamină în formă liberă.

  Glutamina este aminoacidul cel mai prezent şi care se găseşte în formă liberă în organism

  136,50 RON

   

6 Produs(e)