Cart0Item(s)

Nu ai niciun produs in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica doping

Politica doping
Doping şi asigurarea calităţii
Ca furnizor de produse alimentare utilizate de foarte mulţi sportivi de top din întreaga lume suntem conştienţi de responsabilitatea majoră privind dopajul şi securitatea alimentară. Noi, Sponser Sport Food asigurăm un standard de calitate maximă şi garantăm că întreaga noastră gamă de produse nu conţine substanţe doping sau alte impurităţi de acest gen. Acestea sunt asigurate datorită următoarelor proceduri de calitate:

Materii prime certificate
Materiile prime folosite de noi sunt fără impurităţi. În calitate de producător alimentar elveţian, certificat BRC, Sponser Sport Food garantează că în toate activităţiile sale (producţie, depozitare, comercializare) nu se folosesc substanţe hormonale, prohormonale sau active farmacologic. Garantăm deasemenea că materiile prime folosite cât şi produsele finite nu intră în contact cu substanţele de mai sus.

Parteneri certificaţi
Sponser Sport Food colaborează numai cu parteneri industriali şi furnizori auditaţi, care au deasemenea certificare ISO sau GFSI. Aceste standarde de calitate, cele mai înalte din industria alimentară, garantează calitatea foarte înaltă a produselor noastre.
Urmăreşte traseul
Toate materiile prime folosite de noi sunt documentate de acorduri de calitate şi sunt însoţite de un certificat de analiză care permite o urmărire a traseului până la sursă.
Monitorizare continuă
Sponser Sport Food şi toţi furnizorii săi sunt sub permanenta supraveghere a autorităţiilor elveţiene de sănătate publică.Produsele noastre sunt controlate prin sistemul HACCP, care respectă cerinţele din Codex - ul Alimentar