Cart0Item(s)

Nu ai niciun produs in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.
inapoi

50/36 PRO RECOVERY

inapoi

CEREAL ENERGY PLUS

LACTAT BUFFER

Vizualizare generala rapida

Supliment de top pentru eforturi intense.
Toleranță crescută la acid.
Ideal în sporturile în care aciditatea musculară și acumularea de lactat limitează performanța.
Pentru utilizare la competiții importante.

Detalii

LACTAT BUFFER este o băutură uşor aromată, care conţine citrat şi bicarbonat de sodiu. Destinat tinerilor activi şi sportivilor ambiţioşi care practică eforturi de înaltă intensitate, aşa numitele eforturi anaerob-lactacide.

 

În timpul eforturilor de înaltă intensitate, acumulările de acid lactic limitează adesea performanţă. În consecinţă, pH din sânge se va diminua pentru scurt timp.

 

LACTAT BUFFER este un supliment pentru competiţii, pentru sportivii ambiţioşi, în toate disciplinele în care cresterea nivelului de acid lactic muscular este un factor de limitare a performanţei (canotaj, discipline de sprint, schi alpin, schi fond, bob, escaladă viteză, înot, arte martiale, judo şi altele).
Înregistrat în Elvetia ca nou tip de supliment alimentar pentru sportivi: BAG N no 100730

 

Avantaje

  • Întârzie creşterea nivelului acidului lactic în muşchi
  • Toleranţă bună la bicarbonat şi citrat de sodiu, graţie fazei de încărcăre care se întinde pe mai multe zile înaintea competiţiei
  • Băutură uşor aromată, gust sărat

   

Utilizare

Se ia înainte de competiţie cu 1-2 ore, conform recomandărilor. Studii ştiinţifice au arătat că o încărcare cu săruri pe parcursul a câteva zile are aceiaşi eficienţă. În acest caz încărcarea incepe cu 5-6 zile înainte de competiţie, conform recomandărilor. Efectele pozitive în performanţă sunt garantate până la 24 de ore după administrare.

 

Modificări ale pH-ului urinei sunt posibile, datorită suplimentului cu bicarbonat. Dacă un sportiv este chemat pentru un test doping, poate dura câteva ore până când valoarea pH-ul urinei revine la o valoare acceptabilă pentru echipa de control.

 

LACTAT BUFFER nu conţine nici o substanţă doping, deci poate fi folosit şi de sportivii de elită.    


Atenţionare conformă cu condiţiile de autorizare impuse de Oficiul Federal Elveţian de Sănătate Publică

Persoanele cu funcţie renală limitată sau cu presiune arterială crescută şi care sunt sensibile la sare nu trebuie să utilizeze LACTAT BUFFER. Bicarbonatul şi citratul de sodiu nu trebuie luate în acelaşi timp cu lapte, acest lucru poate duce la sindromul băutorului de lapte, cu valoari crescute ale calciului din sânge şi depozite de calciu în rinichi. 

Informatii aditionale

Cod produs intern lb800

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

  1. Fiti primul care scrie o recenzie acestui produs

Scrieti propria recenzie